За Нас

За Нас

Деликатес Компани е основана во далечната 1989-та година и до ден денес успешно опстојува на македонскиот пазар на малопродажба и големопродажба.
Основна дејност на Деликатес е увоз и продажба на украсни предмети, предмети за домаќинство, порцелан, стакло, ратан гарнитури, вештачко цвеќе, играчки и други производи.
Нашите производи ги увезуваме директно од Кина, Србија, Турција, Грција и Италија.