Бутик Деликатес

Бутик Деликатес

Бутик Деликатес е најголемиот и најснабден дуќан во Гевгелија. На површина од 270m2 може да најдете се од:
  • облека ( детска, женска и машка )
  • долен веш, обувки
  • украси
  • мебел за градина
  • предмети за домаќинство
  • и многу повеќе.