HOME & GIFT SHOP DELIKATES

HOME & GIFT SHOP DELIKATES

Home & Gift Shop Delikates е новиот дуќан кој се наоѓа на улица Ристо Фраширин во Гевгелија и е специјализиран за домаќинство и подароци.
Во него ќе најдете над 1700 артикли - Буквално се што ви треба за дома или податок !